Osijek
Vinkovci
Slavonski Brod
Đakovo
Županja
Donji Miholjac
Baranja
Vukovar
vjeko

Dab Vjeko i leteći Alen

Datum objave: 7. Travanj 2017

I ovaj tjedan je bilo vrlo zanimljivo u Osijeku, a u ovom tekstu pročitat ćete izvještaj s trećeg duhovnog susreta i rezime desetog i jedanaestog kola u osječkoj regiji.

U nedjelju 2. travnja 2017. godine u župi Rođenja Blažene Djevice Marije u Višnjevcu održan je treći duhovni susret regije Osijek. Svetu misu je predvodio župnik vlč. Vjekoslav Lulić koji je sve okupljene pozdravio i popularnim nogometnim dab pozdravom na opće oduševljenje svih okupljenih igrača. Nakon mise druženje je nastavljeno u prostorijama župe gdje je župnik priredio bogatu zakusku kakva nas je dočekala i u župi Svete Obitelji na drugom duhovnom susretu kada nas je ugostio fra Davor Filko. Ovakva druženja na duhovnim susretima čine našu ligu posebnom i drugačijom od drugih.

A sad malo o događanjima na nogometnim terenima. Vodeći dvojac nastavlja pružati dobre partije i u nastavku sezone. Možemo reći da je sve izvjesnije da će prvaka odlučiti posljednje kolo i “vječiti derbi” između Donjeg grada i Višnjevca koji vode i na vječnoj listi KMNL-a sa samo par bodova razlike. Malo iznenađenje priredila je ekipa Retfale pobjedivši Jug 2 s čak 10:3. Pomalo nevjerojatno zvuči podatak da je u toj utakmici prvi strijelac lige Alen Imširović postigao čak 7 pogodaka, dok su jugovci pogodili vraticu 8 puta. Stvarno nevjerojatna utakmica. Mreže i dalje neumorno puni dvojac iz Divaltove Mađarević – Majetić te bi upravo oni mogli zakomplicirati život vodećem dvojcu na tablici jer Divaltova u nadolazećem tjednu ipak okršaje upravo s njima.

S obzirom da je vukao svoju Retfalu do pobjede protiv Juga 2 i Bosutskog titulu igrača tjedna odnosi Alen Imširović koji suvereno kroči prema tituli najboljeg strijelca. A osim što je dobar za oltarom vlč. Vjeko pokazao je da se i s loptom snalazi sjajno. Potez tjedna odlazi u njegove ruke zbog fantastičnog pogotka iz slobodnog udarca koji je osigurao pobjedu njegovog Višnjevca protiv neugodne Katedrale.

Kao što vidite svaka utakmica KMNL-a u našoj regiji donese poneku zanimljivost. Pratiti nas možete na Srednjoškolskom igralištu u Osijeku, a prva prilika za to vam je već u ponedjeljak kada se igraju utakmice 12. kola. Vidimo se!

Svi podaci vlasništvo su KMNL Đakovačko-osječke nadbiskupije © 2007 / 2013.