Početak proljetnog dijela sezone

Luka 12.03.2019
S toplijim vremenom došlo je vrijeme za početak druge polusezone u 5 regija KMNL-a koje igraju na otvorenom. U pogonu je ponovno petstotinjak igrača unutar 51 ekipe od kojih će samo najbolji otići na Nacionalnu završnicu u Varaždin.

Regija Donji Miholjac počela je ove zime s odigravanjem u dvorani i tamo s vodi velika bitka za naslov. Prošlogodišnji prvaci iz Viljeva najveći su favoriti, no ne treba otpisati niti jednu ekipu jer su svi kvalitetom vrlo slični pa se očekuje borba do zadnjeg kola.

Osječani su probili led ovog proljeća i sudeći po furioznom ulasku jesenskog prvaka iz najveće osječke župe, svetih Ćirila i Metoda, 7 bodova zimske prednosti trebali bi zadržati do kraja, iako njihovu grešku vrebaju pomlađeni Donjograđani. Predvodnik jesenskih prvaka, Dražen Čavar, trenutno je na 37 pogodaka u 12 kola što je nešto više od 3 pogotka po utakmici. Ako ste u blizini 'Srednjike' ponedjeljkom i četvrtkom dođite pogledati nove majstorije osječkih haklera.

Vukovarci nastavljaju svoju sezonu u subotu 16. ožujka u večernjim satima. Ekipa iz Lovasa trenutno je vodeća na tablici no za petama im je ekipa iz Borova naselja. Može li talentirani Josip Šalaj povesti svoju ekipu do naslova ili će pak prvi strijelac Dražan Malančuk odnijeti pehar u Borovo naselje? Pogledajte uživo ili pratite na našim stranicama!

U Vinkovcima prijelazni rok traje do petka 15. ožujka, a od ponedjeljka 18. ožujka nastavlja se natjecanje i u prvoj i u drugoj ligi. Ekipa iz Jarmine bez greške je odradila jesenski dio. 7 čistih pobjeda i 3 boda s duhovnih susreta velika su prednost te bi uz prvog strijelca lige Marina Ležaića trebali do naslova. U tome će ih pokušati spriječiti ekipe Vođinaca i Vinkovaca 7 koje predvođene Vinkom Pintarićem i Tomislavom Alilovićem uvijek pucaju visoko te će pokušati iskoristiti kiks ekipe Jarmine za napad na prvo mjesto. Karavanu u drugoj ligi predvodi ekipa svetog Nikole biskupa koja će pokušati sačuvati 4 boda jesenske prednosti te izboriti plasman u prvu ligu.

U Đakovu smo jesenas vidjeli velik broj zanimljivih utakmica, a njihov prijelazni rok traje do ponedjeljka 18. ožujka. Sljedećeg tjedna počet će i odigravanje susreta. U posljednjem jesenskom kolu ekipa KBF-a preuzela je prvo mjesto pogotkom Filipa Sertića u posljednjoj minuti protiv direktnog konkurenta ekipe iz Đakovačkih Selaca. Je li to nagovještaj rušenja dugogodišnjeg primata Selčana u đakovačkoj regiji? Ekipa KBF-a predvođena Emilom Efremovskim izgleda spremno, no Slaven Sekić i ekipa neće predati naslov bez velike borbe. Čeka nas uzbudljiv nastavak!

U Županji je sve spremno za nastavak odigravanja, primat drže prošlogodišnji osvajači iz Račinovaca koji su osvojili sva 4 boda s duhovnih susreta i ako nastave s tim tempom teško će im ekipe iz Posavskih Podgajaca i Soljana moći ozbiljnije zaprijetiti, no lopta je okrugla i sve je moguće. S 19 pogodaka najbolji strijelac je Josip Golubović iz vodeće ekipe.

Kao što vidite, sve je spremno za nastavak. Pratite nas i dalje!
Katolička malonogometna liga Đakovačko-osječke nadbiskupije
Adresa: Josipa Jurja Strossmayera 58, 31000 Osijek
OIB: 05334739527
IBAN: HR17 2360 0001 10167 6497
E-mail: osijek@kmnl.hr
Telefon: +385 95 524 7965
Prijava
Kontakt
O nama
Dokumenti


Društvene mreže:


Katolicka malonogometna liga Prijava
Đakovačko-osječke nadbiskupije
Ivana Gundulića 53
31000 Osijek

OIB: 05334739527
MB: 1722247
IBAN: HR17 2360 0001 1016 7649 7
Broj: 098 833-387 (Tvrtko Galić)
KMNL 2024. Svi podaci vlasništvo su KMNL Đakovačko-osječke nadbiskupije